Profesionalna oprema za veseraje <br>Veseraji-Hemijske cistione <br><br>Wash & Dry Company<br> - Profesionalna oprema za vešeraje - Podgorica
 

Usluge  
Profesionalna oprema za vešeraje

Profesionalna oprema za veseraje <br>Veseraji-Hemijske cistione <br><br>Wash & Dry Company<br> - Podgorica Profesionalna oprema za veseraje
Veseraji-Hemijske cistione

Wash & Dry Company

Podgorica
Profesionalna oprema za vešeraje

 Gradjevinarstvo:
 Prehrana:
 Proizvodnja:
 Saobracaj:
 Trgovina:
 Turizam i ugostiteljstvo:
 Usluge:
 Zanatstvo:
 Zdravstvo:

Profesionalna oprema za veseraje
Veseraji-Hemijske cistione

Wash & Dry CompanyKontakt podaci:
 Grad: Podgorica Mob: +382 67 876 556
 Djelatnost: Profesionalna oprema za vešeraje Fax: +382 20 650 556
  Adresa: Studentska Ulica L9/38 E-mail:
  Tel: +382 67 876 556  Web site: www.veseraj.net

Wash and Dry Company doo. Podgorica je kompanija koja se bavi održavanjem higijene tekstila i distribucijom profesionalne opreme za vešeraje. Wash & Dry Company je generalni zastupnik svjetskog brenda u proizvodnji profesionalne opreme, Speed Queen USA. R

Uštedite vaš novac, energiju i vrijeme. Wash & Dry Company doo. Podgorica raspolaže sa vrhunski opremljenim vešerajem kapaciteta preko 1000kg i nudi usluge održavanja higijene tekstila, pranja, sušenja, peglanja i dostave kako za pravna tako i za fizička lica. Korišćenje vodećih brendova poput Ariel-a, Lenor-a, Ace-a garantuju kvalitet. Povoljne cijene, brza i tačna isporuka, profesionalna oprema su samo neke od prednosti i preporuka.

Ulaganjem u Speed Queen opremu postajete član globalne mreže koja pruža sveobuhvatnu uslugu i podršku. Sertifikovani distributeri Vam mogu pomoći u svakom aspektu opremanja vešeraja, od konsaltinga pri planiranju, projektovanja, podrške, servisa i održavanja opreme. Dočekajte spremni predstojeću sezonu, opremite ili dopunite postojeće kapacitete sa nekom od mašina iz naše ponude. Poluprofesionalni program visokog kvaliteta idealan je za manje hotele, motele, spa centre, restorane, kinike... a profesionalna oprema kao najbolje rješenje za velike hotele, bolnice, vrtiće, samousužne vešeraje, farmaceutsku imesnu industriju. Tu su Speed Queen mašine za pranje sa viskokom i niskom centrifugom, efikasne sušare (spratni modei za uštedu prostora, valjci za peglanje a ponudu dopunjuju Italijanske Rotondi Group prese i profesionalne pegle.

Po izboru opreme dobijate servis od strane sertifikovanih majstora, izlazak u najkraćem roku, originalne rezervne djelove i mogućnost izbora garancije.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja, prezentacije, preporuke i svaki vid poslovne saradnje Ponudu smo prosirili sa dodatnim asesoarom za veseraje i hemijske cistione.

Takodje smo dobili zastupnistvo Brenda Rotondi Group IT koji se bavi proizvodnjom masina za peglanje, pakovanje, sortiranje.

U veseraju je trenutno zaimska akcija.... 20% popusta na pranje i susenje cebadi, jorgana i step deka


Mašine za pranje veša
Profesionalne i poluprofesionalne mašine za pranje sa centrigugom do 1200 obrtaja/min i visokom G silom, odstranjuju do 50% vlage.
Kapaciteti od 6 do 52kg suvog veša. Inovativni dizajn, programatori na našem jeziku sa do 99 ciklusa, napredno ogibljenje i mala potrošnja vode neke su od karakteristika.

Mašine za sušenje veša
Profesionalne i poluprofesionalne mašine za sušenje veša kapaciteta od 8 do 70kg. Eko line, clasic line i sušare sa toplotnim pumpama za zatvorene sisteme. Velik izbor programatora i opcija. Električno, parno i grijanje na gas.

Mašine za peglanje veša
Kalenderi i valjci za peglanje veša radnih površina od 1200mm do 3200mm. Veoma laki za upotrebu, zauzimaju minimum radnog prostora idealni za peglanje hotelskog i restoranskog veša. Električno, parno i grijanje na gas sa opcijama ugradnje automatskih slagalica veša.

Stolovi i prese za peglanje
Parni stolovi i prese za ručno peglanje, različitih dimenzija i snage nezamjenjivi kod peglanja garderobe, odijela, uniformi, sitnog veša. Prohromski kotlovi, velik izbor dodataka za lakse i efikasnije pelanje neke su od prednosti koje nudimo.

Finišeri za peglanje
Mašine za jednostavnu i brzu završnu obradu garderobe, radnih odijela, mantila, uniformi. U ponudi, pneumatski i manuelni modeli sa različitim tipovima programatora za razne vrste materijala i odjevnih predmeta.

Parni kotlovi i pegle
Električni generatori pare sa priključcima


 

 
 
Copyright MADEinMONTENEGRO.com © 2004-2018 Sva prava zadržana .
Kontakt: