Konferencija “Terorizam i mediji” u Budvi

U Druga regionalna PR konferencija na temu „Terorizam i mediji“održaće se u organizaciji Ministarstva odbrane i britanske ambasade u Podgorici, 17. i 18. septembra u hotelu „Slovenska plaža“ u Budvi.
Kako je najavljeno iz Ministarstva odbrane, početak Konferencije predviđen je 17. septembra u 9,15 sati.

Drugu regionalnu PR konferenciju će otvoriti dr Ivan Mašulović, generalni direktor za politiku odbrane u Ministarstvu odbrane i ambasador Velike Britanije u Podgorici, Jan Viting (Ian Whitting).

Konferencija će okupiti oko 50 učesnika iz Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Velike Britanije.

Među njima su eksperti iz oblasti terorizma i medija, predstavnici državnih bezbjednosnih i vojnih struktura, ministarstava odbrane, kao i predstavnici brojnih medija iz regiona i Crne Gore.

“Učesnici Konferencije razmijeniće stavove i najnovija saznanja o savremenom terorizmu, kao najvećem globalnom bezbjednosnom izazovu, posebno u kontekstu upotrebe medija u ostvarivanju svojih ciljeva. Programom Konferencije predviđeno je više panela i radionica”, navodi se u saopštenj