Komercijalna banka AD Budva nagradjuje 500 eura za talentovane đake

Komercijalna banka AD Budva i ove godine će dodijeliti godišnje nagrade “Rastemo zajedno”, najtalentovanijim učenicama osnovnih škola u Crnoj Gori.

“Ove godine, nagradu Rastemo zajedno odnijeće pet najuspješnijih mališana koji su, u proteklom periodu, na državnim, regionalnim i internacionalnim nivoima, ostvarili zapažene rezultate iz oblasti nauke, sporta i umjetnosti. Najboljim mladim pojedincima Komercijalna banka AD Budva dodijeliće godišnje priznanje Rastemo zajedno i novčanu stipendiju u pojedinačnom iznosu od po 500 eura”, navodi se u saopštenju banke.

Da bi ušli u proces selekcije, kandidati, osim biografije, moraju dostaviti i relevantne dokaze o postignutim rezultatima u vidu kopije ili fotografije diploma, plaketa, nagrada, medalja i slično, ali i preporuku predavača, mentora ili trenera.

Planirano je da svečana dodjela nagrada bude održana u decembru.

“Činjenica da broj pristiglih prijava za godišnju nagradu Rastemo zajedno iz godine u godinu raste predstavlja naše najveće zadovoljstvo. Znamo da u crnogorskim osnovnim školama stasavaju talentovani mladi ljudi koji nas, sopstvenim uspjesima i zalaganjem, čine veoma ponosnim. Kao i do sada, naš cilj će biti da podstičemo te mlade ljude da razvijaju svoje talente i stiču nova znanja, ali i da ih nagradimo za uloženi trud i postignute rezultate. I nadamo se da će ih u godinama koje dolaze biti sve više i više”, ističu u Komercijalnoj banci AD Budva.

Kandidati prijave za godišnju nagradu mogu poslati na mejl adresu office@mccann.co.me najkasnije do 15. novembra.