VIDEO: Nevjerovatno kakve golove postiže ovaj dječak!

Ako se po jutru dan poznaje onda ne trebamo da brinemo za budućnost našeg fudbala. Pogledajte ovaj video i vidjećete o kakvom je talentu riječ. Na ovim golovima mu mogu zavidjeti i naši seniorski reprezentativci. Bojan Prelević, iako ima samo deset godina za sobom ima brojne uspjehe.

Izabran je ove i prošle godine za najboljeg igrača Đetić fudbalske lige a njegov trener a Željko Mrdjenović za najboljeg trenera godine.

Bojan je ubjedljivo odnio pobjedu sa 84 glasa čak 50 više od drugoplasiranog .

bojan-prelevic

Ostvario je vanserijski rezultat priznat i prepoznat i u Crnoj Gori i regionu ali i velikim evropskim akademijama i sa deset godina pored dresa Calcia na zvanične pozive klubova  Atalante, Crvene Zvijezde, Akademije grada Hamburga,Dinama,Partizana i prvi iz Crne Gore iz djetic generacija izborio odlazak u Madrid gdje je istrčao na čuvenom Valbededasu.

U Crnoj Gori je pored ekipnih osvojio i pojedinačne pehare za najboljeg sa svakog mogućeg takmičenja iz Đetić lige, Trofeja glavnog grada Mne kupa,Dadex turnira .

Ukupno u karijeri je postigao 710 golova od toga oko 300 golova u djetic ligi u prvoj sezoni 2014/15 116 u drugoj 2015/16- 122 gola i u trećoj za 460 minuta provedenih na terenu cak 52 gola i 16 gol asistencija ove jeseni.

bojan-prelevic2

Agencija čiji je clan Emre Mor igrač Dormunda ga prati već dvije godine i Bojan će ubrzo zaigrati u njihovoj akademiji u Njemačkoj.

bojan-prelevic-calcio

Završeno je jesenje prvenstvo Đetić lige i Calcio čiji je Bojan član je osvojio titule sa generacijama 2005, 2006 i 2008.

Ima još dosta uspjeha koje je Bojan postigao ali ćemo ih pobrojati nekom drugom prilikom.

 

Iz uredništva portala MADEinMONTENEGRO.com pozivamo sve da lajkuju našu Facebook stranicu i na taj način će redovno biti obavještavani o novim podvizima ovog nesvakidašnjeg talenta čiji ćemo fudbalski razvoj redovno pratiti.

Uživajte u bravurama!!