MUJOVIĆ PRONAĐEN U LOKVI KRVI

Pritvorenika Veselina Mujovića komandiri su prije dvije noći našli u lokvi krvi i  on je hitno prevezen u Urgentni centar, kazao je njegov branilac advokat Miloš Vuksanović, prenijele su “Vijesti”.

Podgorički biznismen Veselin Mujović povrijedio je glavu u ponedjeljak veče kada se spotakao i pao u ljekarskoj ordinaciji istražnog zatvora u Spužu.

To je za Pobjedu potvrdio njegov branilac, advokat Miloš Vuksanović. Mujović je odmah prevezen u Klinički centar gdje su mu ljekari pružili pomoć, nakon čega je vraćen u istražni zatvor.

Mujović je ustao sa kreveta i spotakao se, nakon čega je pao i udario glavom o radijator”, ispričao je advokat Vuksanović.

Naveo je da su Mujovića u nesvjesnom stanju pronašli komandiri koji su ga odmah prebacili u KCCG.

Advokat Vuksanović navodi da se „Mujovićevo ionako već narušeno zdravlje pogoršalo“, te da zato sumnja da će biti u stanju da prisustvuje suđenju koje je zakazano za danas u Osnovnom sudu.

Mujoviću se sudi zbog sumnje da je uzeo 890.000 eura od bivšeg visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića kako bi mu obezbijedio bolji status u tužilačkim istragama.

(Vijesti/Pobjeda)