Andrija Vukčević putuje za San Fernando

Andrija Vukčević nije imao minutažu u Sevilji, pa će pokušati da je pronađe u San Fernandu, članu Segunde B, trećeg po rangu fudbalskog takmičenja u Španiji.

Dvadesetogodišnji lijevi bek narednih pola godine provešće na pozajmici u San Fernandu, gdje će probati da dokaže da ima kvalitet za Sevilju. To će biti važno i za mladu reprezentaciju Crne Gore, čiji je kapiten.

– Klub je dobro organizovan, ima iskusne igrače, koji su igrali u prvoj i drugoj ligi. Uslovi za rad su veoma dobri, tako da je na meni da iskoristim maksimalno ovih pola godine i da odigram što više utakmica koje su mi mnogo potrebne u ovom trenutku kako bih vratio samopouzdanje. Mislim da mogu da pokažem što znam, s obzirom da u Sevilji nijesam dobio pravu šansu zbog dobrih rezultata ekipe. U razgovoru sa ljudima u klubu složili smo se da je ovo najbolje rješenje za mene, oni su svjesni da moram da igram kako bih još više napredovao sa svim onim stvarimo koje sam naučio kod njih u posljednjih godinu dana – kazao je za Arenu Vukčević.

San Fernando je trenutno deseti na tabeli Segunde B, sa šest bodova manje od Viljanovese, koja zauzima četvrtu poziciju, odnosno mjesto koje vodi u kvalifikacije za ulazak u viši rang takmičenja. Klub je iz istoimenog gradića na obali Atlantskog okeana, u blizini Kadiza, a igra na stadionu ,,Iberoamerikano“, kapaciteta 12 hiljada mjesta.

Arena, Pobjeda