FK “Gorštak” nastavlja i proljećnji dio takmičenja

FK “Gorštak” nastavlja i proljećnji dio takmičenja kazao je predsjednik kolašinskog FK „Gorštak“Đuro Milošević i to zahvaljujući ponovo i razumijevanju kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“,u čijem sastavu posluju hoteli “Bianca Resort&Spa“ u Kolašinu i “Avala Resort&Villas“.

„ FK “Gorštak se ove sezone takmiči u dvije kategorije, seniora i mladjih pionira. Klub opstaje zahvaljujući isključivo entuzijazmu fudbalera i rukovodećeg kadra. Mi i Hotel “Bianca” smo se pokazali kao pouzdani partneri, i zahvaljujući i njhovoj stalnoj pomoći sačuvan je ovaj biser kolašinskog sporta. Sada im se obraćamo i kao vodećem turističkom privrednom subjektu da uzme u obzir da na Ilindan, 2-og avgusta klub slavi 120 godina postojanja i da možemo zajednički obilježiti taj jedinstveni crnogorski jubilej !”, kazao je Milošević.

„Gorštak“ je “Bianca” pomogla i u toku obnove terena kada je napravljeno oko 200m tribine, rekonstrukcija Upravna zgrade i ograde, a na tom terenu su se na pripremama već oprobale brojne poznate fudbalske ekipe“ podsjeća na kraju Milošević.