Zlatna medalja za kvalitet Pivari „Trebjesa“

Prestižna međunarodna selekcija kvaliteta Monde Selection nagradila je tri proizvoda Pivare „Trebjesa“ zlatnim medaljama za kvalitet. Najveće priznanje za kvalitet dobili su Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0.33l i 0.5l i Nikšićko Nefiltrirano 0,33l koje je kompanija lansirala u godini velikog jubileja.
„Monde Selection je međunarodno prepoznata selekcija kvaliteta i raduje nas što je žiri, sačinjen od nezavisnih eksperata, prepoznao kvalitet koji je utkan u svaku kap naših proizvoda. Zlatne medalje dobili smo za naš najstariji proizvod – Nikšićko Pivo, ali i za najmlađe pivo, Nikšićko Nefiltrirano, čime pokazujemo kontinuiranu posvećenost kvalitetu“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u Pivari „Trebjesa“.

Svečana ceremonija dodjele nagrada biće održana ove godine na Malti, 29. maja.

Monde Selection sa sjedištem u Belgiji ocjenjuje i nagrađuje najkvalitetnije proizvode od 1961. godine. U ocjenjivanju kategorije piva, vode i negaziranih pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.