Takmičari plesnog kluba “Royal” iz Nikšića osvojili 10 medalja

U formacijskim disciplinama osvojeno je pet zlatnih medalja i jedno srebro, dok je u latino plesu Mariji Bjelici pripalo zlato, Kseniji Giljen srebro i bronza, a Anđeli Milović srebro. Anja Urošević i Magdalena Potpara stigle su do polufinala
922bde3719a18fc2b2780d53e2211d99 vratili su se sa Mediteranskog open kupa, koji je održan u Atini, bogatiji za 10 medalja – šest zlatnih, tri srebrne i jednu bronzu.

Nikšićani, koji su bili jedini predstavnici Crne Gore, predstavili su se hip hop i karibijan formacijama svih uzrasta i latino solo u kategoriji djece i juniora.
U formacijskim disciplinama osvojeno je pet zlatnih medalja i jedno srebro, dok je u latino plesu Mariji Bjelici pripalo zlato, Kseniji Giljen srebro i bronza, a Anđeli Milović srebro. Anja Urošević i Magdalena Potpara stigle su do polufinala.

“Više sam nego zadovoljna nastupom naših takmičara jer su svi bili na visini zadatka, uživali su i borili se jednom dušom, što je za mene kao trenera najveći uspjeh. Mnogo sam srećna što smo Miloš Adžić i ja uspjeli da toliko ljubavi prema plesu prenesemo na naše takmičare koji su zaista prevazišli naša očekivanja”, kazala je Nikolina Giljen, trener hip hopa.
Pored plesača u Atini, gdje je učestvovalo 20 zemalja, Crnu Goru je predstavljala i Vladica Adžić, međunarodni sudija, plesačica “Royala” sa uspješnom karijerom i većim brojem svjetskih nagrada i priznanja.

Nakon Atine plesači “Royala” učestvovaće na međunarodnom takmičenju u Baru, svjetskom prvenstvu u hip hopu u Kopenhagenu, a za kraj sezone planirano je još jedno međunarodno takmičenje.