Predstava “Škola za ljubavnike” u Tivtu

Predstava “Škola za ljubavnike” u režiji Bojana Stojčetovića biće izvedena u utorak 09. maja u 20:30 sati u Velikoj Sali Centra za kulturu Tivat.
Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, početkom 60-ih godina.
“Muž i žena, jako uspješni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promjeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da riješe. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dvije nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri ”nepoznate”, koje im samo dodatno komplikuju situaciju.
Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno.
A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.
Na brilijantno-komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vrijeme, kada je moguće bilo nemoguće.
Milan Kalinić kakvog do sada niste vidjeli, bez ijedne rječi izaziva pozitivnu reakciju publike!
Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović, će vas podsjetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji”, navodi se u opisu predstave.
Predstavu je režirao Bojan Stojčetović, dramaturg je Bojan Stojčetović, a igraju Aleksandra Cucić, Bojan Stojčetović, Jelena Rakočević Cekić, Milan Kalinić i Milan Vasić.