Uskoro otvaranje: Superiorni hotel sa 4 zjezdice

Ulcinj: Za 15 jun 2017. godine je najavljeno otvaranje luksuznog hotela HOTI II na ulcinjskoj Velikoj plaži. Hotel Hoti II posjeduje 4 zvjezdice i predstavlja luksuzno i magično mjesto za sve hedoniste.

Okružen je borovom šumom i izolovan je od gradske buke, mjesto za potpuno uživanje i odmor. U neposrednoj blizini se nalaze dugačke borove staze za šetnju.

Luksuz kao moto

U ponudi su 28 sobe i 4 luksuzna apartmana. Hotel posjeduje bazen, teretanu,  dječijom igraonicu. Na krovu hotela nalaze se ležaljke sa suncobranima i bar za goste.

Izuzetan restoran u sklopu hotela

Hotel gostima nudi  uživanje u jelima domaće i internacionalne kuhinje, kao i u domaćim vinima. Doživljaj upotpunjuje topao ambijent restorana kojeg stvaraju stilski namještaj i secesijski enterijer pružajući šarmantnu, ali nenametljivu kulisu gastronomskim užicima.

restoran-hoti

Bazen na krovu hotela

Bazen s morskom vodom koji se zagrijava smješten je na krovnoj terasi hotela. Natkriven jedinstvenim krovnim prozorima koji omogućuju da bude otvoren i zatvoren, pruža mogućnosti uživanja u svako doba godine.

bazen-hoti

Bazen je okružen prostranom terasom za sunčanje koja gleda na grad Ulcinj, okolne brežuljke i zaliv. Dok se odmarate u udobnoj ležaljci na terasi, uživajte u laganom aromatičnom povjetarcu i zdravim dozama jadranskog Sunca.

hoti-sobe

Promotivne cijene

Za sve one koji su zainteresovani za boravak u hotelu imamo dobru vijest. Uprava hotela je u čast otvaranja pripremila izuzetno povoljne cijene. Polupansion se može rezervisati po cijevi već od 30 eura po osobi. Rezervaciju i sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 068 617 517.