Nagradna igra NLB banke

NLB Banka je za sve svoje klijente, korisnike Visa platnih kartica, pripremila ljetnju nagradnu igru “Ljeto za pamćenje”, saopšteno je iz ove banke.

Nagradna igra će trajati od 12. juna do 31. jula godine.

Klijenti, kako dodaju iz ove banke, svakodnevno imaju mogućnost da osvoje jednu od dvije nagrade – vaučere za kupovinu u Voli i Cosmetics marketima u iznosu od 50 eura, dok je nedjeljna nagrada vaučer za kupovinu u KIPS prodajnim centrima u iznosu od 100 eura.

Glavna nagrada je egzotično putovanje za dvoje u Zanzibar u trajanju od 12 dana.

“Glavni uslov za učešće u nagradnoj igri podrazumijeva da klijent za plaćanje koristi neku od NLB Visa platnih kartica (ne uključujući Gift kartice). Mogućnost za osvajanje nagrade ostvaruju sve platne transakcije koje su obavljene karticom u iznosu većem od 5 eura na bilo kom prodajnom mjestu u zemlji i/ili inostranstvu, kao i putem interneta. Učesnici koji svakog dana ispune uslove za učešće u nagradnoj igri stiču mogućnost da osvoje jednu dnevnu i jednu nedjeljnu nagradu od 50 odnosno 100 eura, u periodu trajanja nagradne igre. Sve transakcije obavljene u periodu trajanja nagradne igre učestvuju u izvlačenju glavne nagrade – egzotično putovanje za dvoje u Zanzibar”, navode iz NLB banke.

Svim novim korisnicima debitnih i kreditnih kartica, u toku nagradne igre, NLB Banka je obezbijedila tri mjeseca besplatne članarine.

“Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem karticama, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pružaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnih mjesta, kod 200 trgovaca, dok plaćanjem svim NLB karticama moguće je ostvariti posebne popuste u visini od 5 do 20 odsto na 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca”, dodaju oni.

Svakog radnog dana, tokom trajanja nagradne igre, organizuje se izvlačenje dnevnih nagrada.

Dnevne nagrade za dane vikenda i petak, kao i nedjeljna nagrada će se izvlačiti ponedjeljkom.

Glavna nagrada će biti izvučena 1. avgusta.

Imena dobitnika biće svakodnevno objavljivana na internet portalu Banke. Osvojene nagrade u periodu vikenda, biće objavljene prvog narednog ponedjeljka.

Više informacija o nagradnoj igri klijenti mogu dobiti putem web stranice Banke na www.nlb.me ili pozivom Kontakt centra na broj: 19888.