Dino Merilin: VELIKO interesovanje za koncert u Ulcinju

Povratak Dina Merlina u Ulcinj poslije 30 godina, po svemu sudeći, odlikovaće izuzetno posjećen koncert 5. avgusta (22 časa) na tamošnjoj Pearl plaži. Na jučerašnjoj konferenciji za medije u Podgorici, portparolka koncerta Sanja Marković saopštila je da vlada veliko interesovanje gostiju i najavila je da će program obogatiti i koncert Lexington benda 6. avgusta na istom mjestu.

“Plaža Pearl biće epicentar odličnog provoda i zabave. Prodaja ulaznica po cijeni od 15 eura počela je prije tri dana, a već 40 odsto je već prodato. Za drugi dan programa, karte su u prodaji od sjutra i koštaju sedam eura. Biće organizovan prevoz iz Podgorice, Budve i Bara po simboličnim cijenama, a mjesto možete rezervisati pozivom na broj 067 001 373. Biće više termina za polazak, a povratak je tri časa nakon ponoći”, istakla je Marković.

Organizatori očekuju čak 20.000 posjetilaca, a 5. avgusta program počinje u 11 časova uz DJ Viva iz Izraela i DJ Mona iz Španije već od 20 časova slijedi koncert Dženana Lončarevića.

“Jedva čekam da se družim sa svima na divnoj plaži. Obećavam dobru žurku, a Dino će nastaviti. Prvi put sam na tako velikoj plaži”, kazao je Lončarević, dok je lider Lexingtona Bojan Vasković obećao dobru žurku dan kasnije.

“Nijesmo posljednjih nekoliko godina pjevali u Ulcinju, a ranije smo uvijek dočekani lijepo. Trudićemo se da napravimo što bolju žurku. Drago mi je što se očekuje oko 20.000 ljudi, to zagrijava atmosferu dodatno”, naglasio je Vasković.