HOROSKOP: Ovo je vaš idealni ljetnji partner

Da li vi uopšte znate koga treba da merkate i lovite? Rogatog Ovna, opasnu Škorpiju, komplicikovane Blizance ili neuhvatljive Ribe?

Ovan

Sa Strijelcem ćete provesti izuzetno prijatne trenutke. Pozitivno će uticati na vas šireći vam vidike i pravilno usmjeravajući vašu energiju. Uz njega ćete se osjećati zaštićeno, a u krevetu s njim ćete doživjeti neslućena zadovoljstva i strasti.

Bik

Muškarac Djevica je onaj s kojim ćete ostvariti intuitivan odnos prožet dubokim razumijevanjem. Odgovaraće vam njegova praktičnost, mudrost i ozbiljnost. Udruženim snagama možete mnogo toga ostvariti. Bićete prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

Blizanci
Lav će svojom snagom i toplom prirodom grijati vaše srce, ali i tijelo. Uz njega ćete se osjećati sigurno. Imaće ulogu učitelja u vašem životu, suočavajući vas s vašim manama, ali i vrlinama. Drugima ćete djelovati kao savršeno skladan par.

Rak
Škorpija će znati da cijeni vašu potrebu za sigurnošću, kućom, porodicom. Razumjećete se gotovo intuitivno i bez mnogo riječi. Savršen intelektualni i emocionalni sklad će se upotpuniti i onim u krevetu. Sa Škorpijom vam nikada neće biti dosadno.

Lav
Ovan će znati kako da prati vaše želje i potrebe i sa njim ćete se odlično upotpunjavati. Vašu vezu krasiće visok stepen kompromisa i tolerancije, iako sitne svađe nisu isključene zbog vaših burnih temperamenata. Seksualno ćete jedno drugom savršeno odgovarati.

Djevica
Jarac će razumjeti sve vaše strahove i pružiće vam utočište, zaštitu i ljubav. Oboje ste praktične osobe usmjerene na njegovanje porodičnog mira. Zajedničkim snagama stvarate nepobjediv tim koji može nadvladati sve prepreke.

Vaga
Vodolija će znati da zadovolji vaša erotska čula. Možete satima s njim razgovarati, a da vam ne dosadi. Znaće da vas oraspoloži kada ste tužni ili umorni. Pružiće vam ljubav i pažnju na način koji vam najviše odgovara. Bićete sigurni u svoja i njegova osjećanja.

Škorpija
Nježan i senzualan muškarac u znaku Ribe daće vam sve što vam treba – strast, romantiku i zanos. Vaš odnos će biti gotovo intuitivan, a Riba će razumjeti vaše česte promjene raspoloženja, pa čak i podnositi vašu sklonost kritikama i ironiji. Svađa gotovo i da neće biti.

Strijelac
Ovan će vam priuštiti željeno uzbuđenje i akciju. Razumjeće vaše potrebe, znalački otkrivati skriveni dio vaše prirode. Daće vam prostora da se izrazite, pa ćete u odnosu s njim imati potpun osjećaj slobode. Na seksualnom planu udovoljiće vašoj strastvenoj i nezasitoj prirodi.

Jarac

Bik će vam omogućiti ono čemu sami najviše težite – sigurnosti. Oboje cijenite tradiciju, ležernost i komfor porodičnog života pa ćete postići visok stepen razumijevanja, kao i emotivnu usklađenost. Vaša će veza biti uzbudljiva i podsticajna za oboje.

Vodolija
Blizanci vas mogu pratiti u svemu. Ovaj će muškarac razumjeti vaše hirove, promjene raspoloženja i potrebu da zadržite slobodu i individualnost. Neće vas mijenjati niti uticati na vas, pa ćete se uz njega osjećati nesputano. Oboje ste društveni i uvijek nalazite teme za razgovor.

Ribe
Rak će svojom predanošću umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Ako mu date do znanja da se uz vas može osjećati sigurno, teško ćete se izvući iz njegovih čvrstih ljubavnih klešta. Muškarac Rak proniknuće u vašu dušu i znati da vam udovolji.

Cosmopolitan.hr