Mujović: Tri žestoka opozicionara uzela mito od po 300 000 eura

Povodom jučerašnjeg teksta “SDT slao ozvučenog Mujovića kod vođa DF?”, reagovao je Veselin Mujović. Njegov dopis objavljujemo u cjelosti:

“Ovaj današnji vaš tekst je notorna neistina!!! Vi navodite u tekstu da me je Specijalno tužilaštvo angažovalo nekoliko puta u nekoliko istraga. Izvinjavam se što se moram izraziti nekulturnije – čista LAŽ.

Zar bih ja koji imam veze sa SDT ležao 13 mjeseci u pritvoru i da mi se poslije toga podigne optužnica… Smiješno… To je za neku humorističku seriju.

Ja ne znam kako su snimani naši razgovori, da li je ko od nas bio pod mjerama tajnog nadzora… I ako jeste, neka saopšti SDT. I nije tačno da smo se sastajali samo u kafiću već i u prostorijama DF, Hercegovačka ulica.

Kada su transkripti našeg razgovora izašli na sajtu Tužilaštva ja sam bio iznenađen… I na poziv uredništva sam se odazvao i rekao dio razgovora. Sve nijesam rekao zbog poštovanja prema jednom od čelnika Fronta.

Zašto nijesu demantovali moj intervju u “Dnevnim novinama”?

Pošto me neko iz DF sa osobom iz pomenutog kafića lažnim informacijama želio preko vašeg lista da diskredituje, primoran sam da odmah podnesem krivičnu prijavu protiv vašeg lista i novinara, i to samo sa jednom željom – da se uvjerite u laži osobe koja vam je dala neistinite informacije.

Zbog ovako monstruoznog napada na mene poslije godišnjeg odmora objaviću javno:

Ko su ti borci za slobodu, pravdu… Borci za bolji život naroda, a radi se o trojici žestokih opozicionara koji su uzeli po 300.000 eura da bi glasali protiv jednog mnogo važnog zakona u Skupštini… Biće narod šokiran! I još puno toga….

Objavlujem istinu a ne oni koji me lažno optužuju.

Poslije svega će vidjeti društvo iz kafea, ko je osoba koja daje novinama lažne informacije. Nije prvi put.

Molim da kao u današnjem tekstu moj demanti objavite na naslovnoj strani. I ako ima kakvog reagovanja da me zovete i uzmete izjavu od mene.

Hvala”.

Vijesti