Moguće da se Jovetić vrati u Fiorentinu

Kasno sinoć, u jednom restoranu u Milanu sastali su se Pjero Ausilio i Panteleo Korvino, direktori za sportske operacije Intera i Fiorentine.

Italijanski “Premium sport” javlja da je na sastanku tema broj jedan bio – Stevan Jovetić i mogućnost da se naš reprezentativac vrati u Firencu.

Fiorentina se od početka prelaznog roka pominjala kao jedna od opcija, ali iz drugog plana, jer je Sevilja bila u centru pažnje…

Kako, međutim, vrijeme prolazi, a ponude iz Andaluzije koja bi zadovoljila prohtjeve Intera još nema, prelazak u Fiorentinu je sada mnogo realniji epilog “sage Jovetić”.

Jovetić je igrao odlično u predsezoni, ali nije u prvom planu Lućana Spaletija, koji bi narednih dana mogao da dobije još jednog igrača u napadu, mladog Čeha Patrika Šika.

Uz neprikosnovenog Maura Ikardija, te Edera, u koga Spaleti ima veliko povjerenje, jasno je u kakvoj je situaciji Jovetić, koji se čak nije našao ni na spisku od 25 fudbalera za narednu sezonu, a koji se nalazi na zvaničnoj internet stranici Intera.

Jovetić je u Fiorentini igrao od 2008. do 2013. godine, s tim da je jednu sezonu propustio zbog povrede koljena.

Za “violu” je ukupno odigrao 134 utakmice u svim takmičenjima i postigao 40 golova, prije nego što se u transferu vrijednom 30 miliona eura preselio u Mančester siti.

(Vijesti)