Mini suknja je apsolutni trend sezone!

Krenuli ste na zabavu? Nemojte izlaziti iz kuće bez trendi suknje. Kada kažemo suknja mislimo na mini dužinu, jer šta je izazovnije i zabavnije od nje? Bilo da ste pristalica visokih potpetica ili želite čizmice sa malom blok petom mini suknja je uvijek provjeren komad za zabave.
Obična crna mini suknja dobija potpuno drugo značenje kada se optoči prozirnim tilom, a ako joj još dodate i nježne cvetiće… Efekat je zaista sjajan!

SJAJNI KARNERI

Već smo pominjali da je PVC jedan od materijala sezone. Ovaj put u obliku kratke suknje sa karnerićima i rajsferšlusom dolazi nam u pravoj zimskoj nijansi – boji trule višnje.

NEZAOBILAZNE RESE

Rese kao modni detalj već su nekoliko sezona potpuno nezaobilazne. Ako im pridružite i nitnice stransformisaće i najjednostavniji odevni komad.

>
BLINK BLINK

Možete li da zamislite zabavu bez svetlucavih elemenata? Naravno da ne! Suknja sa Šljokicama u neobičnim bojama odličan je način da ih upotrijebite.

METALIK
Tako je jednostavna i lako se nosi i kombinuje – suknja ravnog kroja u boji srebra jednostavno je stvorena za party. Ovo je savršen komad za djevojke koje vole da budu primijećene.