Isključenja struje se očekuju u …

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Brojila će u Danilovgradu dobiti Grlić, Ćurilac i Bjeluši, a u Beranama M. Jovančevića, M. Tomičića, Rasadnik, Balabanda, Saćina bara, D. Vujoševića i Beranselo.

U Kotoru će, zbog radova, od devet do 11 sati bez struje biti Sveta Vrača.

U Ulcinju, bez napajanja električnom energijom, od 13 do 14 sati biće Totoši (Bijela Gora), od 14 do 16 sati Pinješ, a od 14 do 20 sati Đerane i Velika plaža.

Na području Bijelog Polja, od devet i 30 do 14 i 30, bez struje će biti Strojtanica, od 12 do 13 i 13 Pavino Polje, Čokrlije, Grab, Kovren, Bliškovo, Stožer, Tomaševo, Grančarevo, Lijeska, Sokolac i Barice, a od 14 do 16 sati Crnča, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Moravac, Srđevac, Lozna, Crniš, Poda, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš i Prijelozi.

Bez struje će u Andrijevici od devet do 14 sati i 30 minuta biti Slatina i Poda.

Na području Petnjice, od osam i 30 do 14 i 30 bez napajanja električnom energijom biće Radmanci i Donja Vrbica.

Radetina u Rožajama neće imati struju od devet do 14 sati i 30 minuta.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati, bez struje biti Bjelojevići.

U Kolašinu će bez napajanja električnom energijom od devet i 30 do 14 sati biti Ljevišta, a od deset i 30 do 14 i 30 Bakovići, Radigojno, Trebaljevo, Sjerogošte, Dulovine, Skrbuša, Šljivovice, Bijeli Potok, Izlasci, Padež, Mateševo, Jabuka, Vranještica, Bare Krajske i Lukićevića Lug.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.