BUKSOVCI u Beogradu

Uz velike mjere obezbjeđenja, Gajovića je na aerodromu dočekala jedna od najvećih filmskih zvijezda u regionu, crnogorski glumac Petar Strugar, koji mu je podnio izvještaj o trenutnom stanju u kinematografiji, uručio mu buket cvijeća, a nakon toga mu ponio kofer i psa koga je Gajoviću poklonio Ibrica Jusić. Radi se o šnauceru Draganu, koji predsjednika organizacije TBOK prati na svim putovanjima.

Nakon toga Gajović je okitio aerodromske službenike sa oko 800 dinara u apoenima od po 50 dinara, a zatim ga je Strugar vozilom komunalne policije prebacio u vilu na Dedinju u kojoj će provesti nekoliko dana.

petar-strugar

Ostatak organizacije TBOK ima plaćen smještaj u konobi Trnovo, kod Vuleta Gazivode, a sa Gajovićem i Draganom će se sresti na premijeri filma, jer predsjednik organizacije TBOK ne voli da se srijeće sa ostatkom ekipe, osim kad mora.

Dvije projekcije beogradske premijere filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde” rasprodate su, a otvorena je treća u Cineplexxu UŠĆE Shopping Centru 8. novembra, dok je je dan kasnije za premijeru u Novom Sadu, u Areni Cineplex, rasprodata jedna, a otvorena druga projekcija.

druga-rukovanje

Od 9. novembra film će se naći na repetoaru ostalih bioskopa u Srbiji.