Čudo od djeteta Bojan Prelević u Italiji

Nezaustavljivi crnogorski rekorder Kalca i djetic lige, mnogih turnira a sada naseg najveceg kluba Buducnosti krece na novu probu cetvrtu preko profesionalne skauting agencije koja ga je prepoznala jos sa 8 godina .

Prvo je bio u njenom sjedistu u Njemackoj i zadovoljio 2015 a zatim Atalanta 2016 odusevio i u maju Akademija za talente u Djenovi i briljirao, nedavno je stigao novi zvanicni poziv za djecaka koji je napravio tume veoma znacajne rezultate.

 

Podatak da je u djetic ligi i svim turnirima za te uzraste osvojio sva individualna priznanja jos 2015 i 2016 a onda se sa svojim junacima Selekcijom Podgorice proslavio i na vecem fudbalu i osvojio tri zlata Srbija ,Bosna iHrvatska i dva srebra i time postigao ubjedljivo najbolji rezultat a potvrdu tome dale su i tri medalje za takmicare generacije 2006 Crvene Zvezde .

Zeli i voli izazove a najvise obozava najteze utakmice i zavrsnice turnira. To ga motivise jer zna da se samo tako stvara fudbaler a on se nikada nije krio iza nikoga nego jos sa sedam godina posao na 4 kampa Partizana i tu je prepoznat za velike domete koje strpljivo ostvaruje .

 

 

Preko agencije iz Hrvatske i kako se predstavila Real Fondacije boravio je u najvecem svetskom klubu i ostvario ubjedljivo najbolji rezultat i ceka da Real Fondacija ispuni obecano i tamo se nadje u takmicarima ne kampu Reala i pokaze svoj zavidan repertoar.

Zahvaljuje i pozdravlja sadasnjeg trenera Vukcevica i nekadasnjeg Mrdjenovica i porucuje da ce dati sve od sebe .