Velika akcija u BMW i MINI salonima: Ne čekajte na sjutra

Kompanija Voli Motors u svojim BMW i MINI salonima kreće sa akcijom kojoj su dali radni naziv ‘’Ne čekajte na sjutra’’.

Radi se o akciji prodaje lagerskih vozila koja se nalaze na lageru u Podgorici i Tivtu. Takođe akcijom su uključeni I automobile koji su u prispijeću – vozila koja se nalaze ili u Beogradu ili na lageru u Minhenu. To su vozila koja mogu relativno brzo da stignu, za 20 do mejesec dana. Sva vozila koja su na lageru ili u prispijeću posjeduju posebne akcijske cijene, a popusti se kreću od 7 – 8 odsto pa čak do 20 odsto.

Na 20 odsto popusta nalazi se serija 3 – 318D koja ima preko 10.00 eura popusta i X5 kojem je akcijska cijena 64.590. Puna cijena tog vozila je 81.666 – što dođe više od 20 odsto.

 

‘’Naročito smo htjeli da izdvojimo četiri modela. To su X1 – model S drive 18D sa M paketom čija je akcijska cijena 37.490, zatim model 318D takođe sa M paketom čija je akcijska cijena 38.990 – to vozilo je primjera radi spišteno sa 49.200 znači više od 10.000 eura uštede na jedan relativno jeftin auto. Dalje model 520d X Drive (model sa pogonom na sva četiri točka) u vrlo bogatom paketu opreme – akcijska cijena mu je 61.990 a puna cijena mu je 68.100 – znači preko 6.000 eura popusta za novi model vozila. Vjerovatno najatraktivnija ponuda je za još uvijek aktuelni model X5 sa oznakom 25XDrive. Njemu je cijena sa 64.490 ili više od 17.000 eura popusta. To su neka četiri vozila koja bi htjeli da istaknemo a naravno akcijeske cijene važe za sve što se kod nas nalazi na lageru, ne samo za BMW nego i za MINI vozila’’, kazao je za Portal Analitika, izvršni director Voli Motors-a, Vladan Spasojević.

 

Od svih akcijskih modela, prema riječima Spasojevića cjenovno je najatraktivniji X5 dok bi po njegovom ukusu izdvojio seriju 5.

‘’Što se tiče atraktivnosti ovih akcijskih vozila cjenovno najatraktivnije su X5 ako gledamo zbog popusta i samih brojki. Ja bih izdvojio ovu seriju 5 po izgledu i performansama je najatraktivnije auto. Serija 5, je vozilo sa oznakom 520d XDrive. 2.0 motor dizel 190 konja. Osmostepeni automatski mjenjač. M paket opreme. Osim M paketa ima dosta stvari od kojih bi izdvojio navigacioni sistem profesional. Adaptivna led svijetla, kameru za vožnju nazad, atraktivno osvjetljenje, boja metalic, 19ica felna, sjedišta sportska kombinacija prevrnuta koža itd. Što se tiče MINI vozila najtraženiji model iz minijeve game je novi mini countryman koji je izašao prošle godine. Mi ga imamo na lageru a drugi najtraženiji je mali mini hatch sa troje vrata takođe sa jako lijepom akcijskom cijenom od 22.990 tako da i za ljubitelje MINIja imamo šta da ponudimo’’, govori Spasojević.

 

Kako Spasojević dodaje BMW već par godina nudi dodatnu povoljnost za kupce koji žele da uzmu auto za keš a to je zamjena staro za novo.

‘’Osim ovoga spomenuo bih da osim klasičnih načina trgovine, kupovina za keš ili lizing, mi smo već par godina pokrenuli program zamjena staro za novo što znači da ćemo vrlo rado procijeniti klijentovo korišćeno vozilo, dati mu našu ponudu i uračunati ga kao učešće prilikom kupovine novog vozila. To važi i za druge brendove. Ne otkupljujemo samo BMW i MINI vozila već i Mercedes, Audi, Tojotu, VW, i već to radimo dvije godine aktivno. Nismo se ograničili samo na BMW i MINI nego ćemo ako imamo interes otkupiti i vozila drugih brendova’’, ističe Spasojević.

 

Uskoro lakše do mora

Završen tehnički prijem pasarele u Sutomoru

Tehnički institut iz Podgorice juče je obavio tehnički prijem pješačkog mosta u Sutomoru pa se ovih dana očekuje izvještaj kako bi se objekat stavio u funkciju i riješio dugogodišnji problem mještana Sutomora i turista u špicu sezone.

4

Objavljeno: 05. 07. 2018 – 07:05Promjenite veličinu teksta:AAA
Zavrsen tehnicki prijem pasarele u Sutomoru

“Naime, ovaj značajni infrastrukturni objekat koji je započet u maju završen je u roku 1. jula tako da će Sutomore u turističku sezonu ući sa novoizgrađenom pasarelom, koja se odlično uklopila u prostor i koja će, prije svega, značiti veću bezbjednost pješaka”, istakao je Ratomir Ratko Vujošević, predsjednik MZ Sutomore, pišu Dnevne novine.

On je naveo da su stanovnici Bara i Sutomora, ali i brojni turisti godinama u ljetnjim mjesecima bili svjedoci velikih saobraćajnih gužvi koje su produžavale putovanje na toj relaciji i za duže od sat vremena.

“Zahvaljujući građevinskoj firmi Bemax, koja nam je donirala pasarelu, riješili smo gorući problem saobraćajnih gužvi. Izgradnjom novog podvožnjaka, uređenom i proširenom autobuskom stanicom, izgrađenom ulicomprečicom koja povezuje glavnu sutomorsku ulicu Obala Iva Novakovića sa pješačkim mostom, dobili smo kvalitetnu infrastrukturu koja garantuje rješavanje problema saobraćajnih gužvi i omogućava lakšu frekvenciju kako vozila tako i pješaka”, kazao je sa zadovoljstvom Vujošević.