Prodaja dnevnih ulaznica za Sea Dance počela juče

Prodaja najpovoljnijih jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni za festival Sea Dance počela juče u podne, naveli su organizatori.

Kako su objasnili, oni koji kupe ulaznicu prvi dan učestvovaće u humanom gestu.

”Naime, cijena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 2 eura, a sav prihod od kupovine ulaznica za prvi dan će ići u fond za izgradnju javnog dječijeg igrališta u Budvi. Ulaznica za drugi dan festivala košta 12.99 eura, a ista cijena je i ulaznice za treći dan. Ulaznice po ovoj cijeni za drugi i treći dan festivala će trajati samo 24 sata, ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena biti veća”- naveli su u saopštenju.

Ulaznice se mogu kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori, a spisak prodajnih mjesta možete vidjeti na sajtu festivala.
Aktuelna cijena promo ulaznice za sva tri dana festivala iznosi 24.99 eura.

Podsjećaju da do 10. avgusta važi akcija „4+1“, namijenjena svima onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance petu ulaznicu dobiće na poklon!

Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica, a ugostiće svjetske muzičke zvijezde poput Alice Merton, Paula Kalkbrennera, Nine Kraviz, Dimitri Vegas & Like Mike i mnoge druge. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu, zaključili su organizatori.