Ryanair nagradio petstohiljaditog putnika

Ryanair, vodeća evropska avio-kompanija danas proslavlja svog jubilarnog petstohiljaditog putnika na liniji sa/ka aerodromu Podgorica, od kada je uspostavila letove za Crnu Goru 2013. godine.

Jubilarni putnici koji su dobili dvije povratne karte iz Podgorice ka nekoj od 6 destinacija ka kojima leti Ryanair su Vojo i Slavka Stanišić.

Ivana Hanjs, izvršna direktorica Ryanaira za prodaju i marketing, kazala je da im je zadovoljstvo da proslave petstohiljaditog putnika preveznog preko aerodroma Podgorica, na 6 avio-linija, od kad je niskotarifni avio-prevoznik počeo sa obavljanjem letova u Podgorici 2013. godine.

„Povodom ovog jubileja, stavili smo u prodaju karte po cijeni počev od €14.99 za putovanja do kraja marta, za koja se rezervacija može obaviti do ponoći u ponedeljak 11. februara. Kako će karte brzo planuti, upućujemo korisnike da na vrijeme posjete www.ryanair.com.”, istakla je ona.

Danilo Orlandić, izvršni direktor „Aerodroma Crne Gore“, podsjetio je da smo imali samo jednu avio- liniju kad je Ryanair uveo letove prema Crnoj Gori 2013. godine,

„Danas Ryanair saobraća na 6 avio-linija, uz uspostavljanje nove avio-linije između Podgorice i Bolonje sa dva leta sedmično počev od 2. aprila 2019. godine. Ovo svjedoči o našim naporima da učinimo Crnu Goru što dostupnijom posjetiocima, kao i da našim građanima približimo Evropu. Raduje nas uspješna saradnja sa Ryanairom i zadovoljstvo nam je da danas proslavljamo petstohiljaditog putnika“, rekao je Orlandić.

Prema rasporedu letjenja za ljetnju sezonu 2019. godine, Ryanair će iz Crne Gore saobraćati prema 6 destinacija – Berlin Šonefeld, Bolonja, Brisel Šarlroa, London Stansted, Stokholm Skavsta i Vroclav, sa 11 letova sedmično.

Korisnici i posjetioci koji dolaze u Podgoricu od sada mogu uživati u još nižim cijenama i najnovijim pogodnostima koja donosi program „Uvijek bolji“ (Always Getting Better), a koje uključuju još više avio-linija, letova i destinacija, 10% popusta na Ryanair sobe na Travel Credit, kao i platformu za putovanja ‘“Posjetite neko novo mjesto“ (Try Somewhere New)– na Ryanair.com,