Herceg Novi na listi 10 najboljih destinacija za pecanje

Herceg Novi se našao na FishingBooker listi 10 najboljih destinacija za pecanje u Evropi.

FishingBooker, najvijeća onlajn turistička kompanija koja omogućuje pretragu i rezervaciju ribolovačkih ekspedicija širom svijeta, upravo je objavio najboljih 10 destinacija za pecanje u Evropi, i Herceg Novi je među njima. Spisak je formiran na osnovu brojnih faktora poput recenzija klijenata, raznovrsnosti ribe koje lokacija nudi i sveukupnog doživljaja na destinaciji.

“Herceg Novi je pravi mali tropski raj na Jadranu. Posjetioce ovog gradića dočekaće toplo sunce, druželjubivi i opušteni domaćini i miris preukusnih morskih riba. Herceg Novi poseduje svije što sačinjava jedno idealno ljetovalište – predivne plaže, idilični stari grad u kaldrmi, bezbroj restorana i bogat noćni život. Za pecaroše Herceg Novi nudi preukusne hobotnice, bodeljke, zubatac, šanpjer, kao i sabljarke i plavorepe tune”, navodi se u saopštenju te kompanije.

Evo koji su se još gradovi našli na spisku evropskih destinacija za pecanje: Dubrovnik, Štokholm, Merbelja, Bled, Herceg Novi, Madeira, Invernes, Kosta Adehe, Santorini, Lisabon.

FishingBooker je najvijeća svijetska platforma za povezivanje ribolovaca sa kapetanima i ribolovačkim ekspedicijama, sa preko 25,000 mogućih ekspedicija u preko 1,750 gradova širom svijeta.