Osnovcima uručeno 100 kompleta udžbenika

Poslije izvlačenja imena nagrađenih u nagradnoj igri “Počnite novu školsku godinu s Pobjedom” danas je dobitnicima svečano uručeno 100 kompleta udžbenika za osnovnu školu.

Ovom akcijom Pobjede, koja je realizovana u saradnji sa Hipotekarnom bankom i M:telom, a pod pokroviteljstvom Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) značajno je rasterećen budžet 100 porodica u Crnoj Gori.

Nagradna igra počela je 23. jula, a Pobjeda je danas nagradila 100 vjernih čitalaca, koji su sakupljali kupone sa naslovne strane ovog lista.

– U ime Hipotekarne banke, direktorica filijale Podgorica Tamara Braunović, istakla je da su već pet godina ponosni sponzor.

– Uvijek se radujemo i sa posebnom radošću pristupamo svim društveno odgovornim projektima. Naša petogodišnja saradnja sa organizatorima svjedoči da nam je ovaj projekat posebno značajan – kazala je ona

Dobitnicima je čestitala i PR menadžerka M:tela Ana Martinović, i poželjela uspješan početak školske godine.

-Da ovi udžbenici koriste i budu sve petice, a kompanija M:tel će i dalje, kao ovih 12 godina, nastaviti da bude odgovorna kompanija, koja ulaže u školstvo i nauku Crne Gore – poručila je ona.

Predstavnica Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) Jovana Lalević takođe je poželjela dobitnicima puno uspjeha u školi i čestitala im početak nove školske godine.

Direktorica marketinga Pobjede, Željka Radulović, zahvalila je sponzorima i prijateljima projekta, kao i svim učesnicima ove nagradne igre.

-Vjerujemo da ćemo se i naredne godine, otprilike u isto vrijeme, istim povodom ponovo družiti sa našim čitaocima – poručila je ona osnovcima i roditeljima.