PC Riviera donirala 500 paketa preko Crvenog krsta

“Poslovni Centar Riviera Kotor” spremila je 500 paketa koje će preko gradskog Crvenog krsta se uručiti onima kojima je najpotrebnije u tom gradu.
Kako je rečeno iz kompanije sadržina paketa su hrana i hemija a izbor je napravljen nakon konsultacija sa nadležnim stručnim licima o trenutno najedekvatnijem vidu pomoći a koje je kompanija mogla obezbijediti. Vrijednost donacije je 10.000 eura.
“ Donacija nije samo kratkoročna akcija već neka vrsta inicijative za svojevrsnu mobilizaciju svih društveno-odgovornih firmi i pojedinaca da se svi zajedno uključimo u borbu protiv opasnosti koja nam prijeti kao cjelokupnom društvu. Opšte dobro je obaveza svih nas da aktivno razmišljamo na koje načine možemo sve pomoći u aktuelnoj situaciji. Ovo je trenutak kada nas osnovna humanost obavezuje da razmišljamo mnogo više o drugima nego o sebi.
Mnogo je pojedinaca i kompanija koje su već snažno podržale borbu protiv COVID19 i ponosni smo da smo dio tog tima. “, saopšteno je iz kotorske kompanije “ PC Riviera”.