Porodici Milutina Lekovića Addiko Banka otpisala polovinu duga

Addiko Bank AD Podgorica je porodici tragično preminulog Milutina Lekovića otpisala polovinu duga po osnovu kredita i u koordinaciji sa MUP-om Crne Gore i Upravom policije preuzela obavezu u iznosu od 12.424 eura.

Policijska profesija zaslužuje najveće poštovanje i podršku, te je briga o porodici Leković obaveza i dužnost društva u kojem je živio, saopšteno je iz Addiko Banke.

Kao dio te zajednice, Addiko Banka je saučestvujući u emotivnom gubitku porodice i kolega podržala inicijativu institucije u kojoj je Milutin Leković radio, želeći da da svoj maksimalan doprinos omogućavanju adekvatnih uslova za život porodice pokojnog policijskog službenika.

Prema riječima izvršnog direktora za komercijalne poslove Miloša Miketića, veliki i trajni gubitak porodici plemenitog i hrabrog policijskog službenika niko ne može nadoknaditi, ali su učinili sve što je u njihovoj moći da im pomognemo u rješavanju važnih životnih pitanja.

“U ime Uprave banke zahvaljujem MUP-u i Upravi policije na postignutom dogovoru i preuzimanju polovine preostalog duga, te zajedničkom djelovanju u nastaloj tragičnoj situaciji”, izjavio je Miketić.

Izvor: Portal Analitika