Iberostar poklanja zdravstvenim radnicima besplatan boravak u svojim hotelima

Iberostar grupa i vlasnici hotela kojima upravlja kompanija u državi, nagrađuje crnogorske zdravstvene radnike sa 14 vaučera za besplatan boravak u svojim hotelima. Poklanjamo po dva vaučera za svaki hotel Iberostar u Crnoj Gori za Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT), organizaciji koja je razvila inicijativu za priznanje medicinskog osoblja za njihov trud u borbi protiv COVID-19 u zemlji.

Iberostar grupa, zajedno s porodicama Ćupić i Popović (vlasnici nekih hotela kojima Iberostar kompanija upravlja u Crnoj Gori), doprinosi ovim itekako zasluženim gestom, ovim vaučerima sa ukupno 82 besplatna noćenja. Svaki Iberostar hotel u Crnoj Gori donirao je dva vaučera sa pet ili sedam noćenja Nacionalnom koordinacionom tijelu (NKT). Ovom inicijativom kompanija iskazuje zahvalnost za trud zdravstvene zajednice, pružajući nekima od njih vrijeme i mjesto za opuštanje, odomor i ponovno povezivanje sa porodicama i okruženjem. Briga o gostima i stvaranje nezaboravnih iskustava su srž Iberostarove misije. Upravo zato, prirodno je otvoriti vrata i pružiti istu brigu onima koji neumorno rade na spašavanju života, nudeći im mogućnost prijeko potrebnog odmora.

Zahvaljujući tome, četrnaest zdravstvenih radnika moći će uživati u pauzi s partnerom ili porodicom, zavisno o vaučeru koji hotel nudi kao i njegovim sadržajima. Iberostar Group trenutno upravlja sa sedam hotela u zemlji (koji su sada privremeno zatvoreni zbog pandemije COVID), a poklon vaučeri mogu se iskoristiti u vremenu kada hoteli budu otvoreni, ove godine ili u budućnosti, slijedeći odredbe i pravila koji su navedeni u njima.

O Iberostar grupi

Iberostar Grupa je 100% porodična španska multinacionalna kompanija sa više od 60 godina istorije. Ugostiteljstvo je osnovna delatnost kompanije, sa portfeljem od više od 120 hotela sa četiri i pet zvezdica smještenih u 19 zemalja širom svijeta i radnom snagom od preko 34 000 zaposlenih. Iberostar unapredjuje svoj kvalitet inovacijama i obnavljanjem svog proizvoda, uvodeći nove koncepte koji promovisu autentičnu kulturu blagostanja i propagiraju zdravu gastronomiju, podsticuci upotrebu lokalnih proizvoda.

Iberostar Group se vodi idejom da postavi standard za odgovoran turizam. Njegova posvećenost očuvanju okoline i zaštiti okeana koji okružuju njegova svojstva objedinjena je Talasom promjena, Iberostar-ovom inicijativom za prelazak na turizam bez plastike, i uspostavljanje kružne ekonomije, podsticanjem odgovorne konzumacije morskih plodova i brigom o zdravlju priobalne oblasti.

Kontakt kancelarije za komunikaciju: oficinadecomunicacion@grupoiberostar.com