Digitalna štampa Podgorica – Nikić Digital

5.0
  1. Home
  2. »
  3. Digitalna štampa Podgorica – Nikić Digital
Adresa:
Ivana Crnojevića 107, Podgorica
Opis:

Na savremenoj opremi nudimo vam digitalnu štampu:

Digitalna štampa malog formata
Digitalna štampa velikog formata
UV štampa
Štampa na majicama
Štampa na CD/DVD
Štampa ID kartica

Digitalna štampa malog formata

Štampom malog formata radimo sve od vizit karte do postera, flajera, menija, kataloga, kalendara, naljepnice, diploma, zahvalnica, pozivnica… na maksimalnom formatu od 33 x 48cm i u rezoluciji 2400 x 2400dpi, bez uslovljavanja tiraža
hvalnica, pozivnica… na maksimalnom formatu od 33 x 48cm i u rezoluciji 2400 x 2400dpi, bez uslovljavanja tiraža

 

Digitalna štampa velikog formata

Štampa visoke rezolucije za brendiranje poslovnih prostora, vozila, fasadna grafike, podne grafike, štampa na ceradi, meš-u, papiru (foto papir, blue back, city light…), štampa na slikarskom platnu, reprodukcija na slikarskom platnu kao i štampu na foliji za tekstil.


UV štampa

UV flatbed štampa je direktna štampa na materijalima različitih oblika!
Štampa se odvija u punom koloru + bela boja + lakiranje na razne površine kao npr. pleksiglas, drvo, plastika, olovke, upaljači, privesci, usb kartice, mobilni telefoni…

Štampa na majicama

Inkjet tekstilni štampač visoke rezolucije i velike brzine za štampu na majicama.
Ova serija štampača je sposobna za štampu na 100% pamučnim tkaninama.
Kupac poželi tačno određene slike na majicama, čak i ako mu je potrebna samo jedna, ovaj štampač to može! Mimakijeva GP serija inkjet štampača može da odgovori na takve izazove putem direktne štampe na tkaninama. Dakle, nema više gubljenja vremena u pripremanju materijala za štampu (filmovi, sita), ovo se obavlja u kratkom roku.
Najvažnija odlika štampača GP serije su posebne boje za štampu koje se mogu konstantno prati, a da pritom majica ne izbledi i sposobnost da proizvodi precizanu sliku na majicma koje su 100% pamuče, pri rezoluciji od 720×720 dpi. Važan je i sastav majice: što je finije tkanje otisak je kvalitetniji.

Štampa na CD/DVD

Direktnu štampu na diskovima radimo na Epson ink-jet foto štampačima poslednje generacije. Originalne boje koje koristimo, garantuju dugovječnost štampe na Vašim diskovima. Rezolucija štampe je 5700x1440dpi (tačaka po inču).

Štampa ID kartica

ID kartica je danas vrlo moderan medij kojim se služe mnoge organizacije. Postoje brojna područja primjene identifikacionih kartica: vladine ustanove (kao akreditacioni medij), edukacione ustanove (kao studentske kartice), zdravstvo (kao kartice osiguranika), trgovina (kao kartice lojalnosti)…
Kartica kao takva obično treba da nosi obilježja koja su jedinstvena za svakog njenog korisinika. Pored upisivanja podataka na kontaktni ili beskontaktni čip kartice, koji predstavljaju onaj nevidljivi dio informacija o korisniku, štampanje podataka o korisniku na jednu ili obje strane kartice predstavljaju vizuelni dio njegovog identiteta.

Djelatnost:
Contact Information

Send message to listing owner

Send message to moderator