Đurašković likeri

5.00
  1. Home
  2. » Đurašković likeri
Adresa:
Podgorica
Opis:

Liker od mladih, zelenih oraha veoma je rijedak liker, koji se proizvodi jednom godišnje u limitiranoj količini. Njegova izrada zahtijeva strpljenje i posvećenost. Nezreli, zeleni plodovi oraha ( Juglans regia ) beru se početkom juna, prije formiranja jezgra u njima. Zatim se dugo maceriraju u alkoholnoj mješavini, zastićeni od svjetlosti, da im se ne bi narušila ljekovita svojstva.

Tako dobijeni macerat, u voćnoj rakiji kruške specifične arome, dalje se brižljivo obrađuje i ostavlja da odleži, dok se ukusi u njemu ne sjedine. Ovim postupkom dobija se piće gorko slatke arome, što ga čini i odličnim sastojkom mnogih koktela. Da bi se u potpunosti očuvali svi ukusi i ljekovita svojstva, liker nije filtrovan, te je stvaranje finog talog njegova prirodna karakteristika.

Liker je proizveden od strane farmaceuta, po recepturi staroj skoro čitav vijek. Sadrži samo prirodne supstance, bez vještačkih boja ili aroma, a to potvrđuje i nalaz „Centra za ekotoksikološka ispitivanja” Podgorica, koji je nakon detaljne analize kvaliteta našeg likera, izdao potvrdu o njegovoj ispravnosti (br protokola CETI 6372/02).Takođe, naš liker odlikuje visok sadržaj joda, što je potvrđeno od strane Instituta u Boru, čija je laboratorija ispitivanjem odredila količinu joda od 3,2ml/L likera.

Liker od oraha naše destilerije u ambalaži od 375ml, u visokoj boci, privlačan je i jedinstven poklon vama dragim osobama, i dobra prilika da ih impresionirate nečim kvalitetnim u svakom smislu, što se za sada ne može pronaći u slobodnoj prodaji u lokalnim trgovinama.
U ponudi naše destilerije takođe su i liker od višanja i liker od drenjina

Liker od Ambalaža Cijena
Oraha 200 ml 7 €
Oraha 375 ml 10 €
Oraha 500 ml (rasprodato) 12 €
Drenjina 500 ml 12 €
Višanja 200 ml 7 €
Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: +382 67 278 109 (Viber, SMS)

Send message to listing owner