Graviranje Podgorica – Nikić Digital

5.00
  1. Home
  2. » Graviranje Podgorica – Nikić Digital
Adresa:
Ivana Crnojevića 107, Podgorica
Opis:

Graviranje je tehnički postupak urezivanja dizajna (linija, ukrasa, znakova, likova) u tvrdu, obično ravnu površinu pravljenjem brazda u njoj.
Moderna tehnologija omogućila je razne sisteme graviranja. Jedni od njih su LASERSKO i CNC graviranje.
Proces graviranja je prilično pojednostavljen i ubrzan. CNC graverke nam omogućavaju vrlo precizno graviranje fotografija, raznih slika, tekstova u velikim serijama, prilikom čega je svaki primerak indentičan.
Lasersko graviranje se u odnosu na CNC graviranje odlikuje još većom brzinom i preciznošću.
Mi posjedujemo oba sistema za gravuru i to laser Trotec Speedy400 Flex i CNC Hermes IS600

Lasersko graviranje

Laserska gravura je savremena tehnika markiranja predmeta od drveta, klirita, plastike i različitih metalnih legura različitih oblika..
Laserskim graviranjem se mogu postići efekti na predmetima koji bi u drugim vrstama štampe bili veoma komplikovani za rad a samim tim bi i zahtevali više vremena za izradu.

CNC graviranje

CNC graviranje je kompjuterizovano klasično graviranje. To znači da umesto ručne graverke, CNC uređajem upravlja kompjuter što samim time omogućava neverovatnu preciznost u radu.
Graviranje se vrši na svim mogućim materijalima (nerđajući čelik, gvožđe, aluminijum, mesing, kamen, pvc, pleksi …). Podržava 2D i 3D graviranje, ograničavajući veličinu radne površine. Glavna prednost je visoka preciznost sečenje materijala.
Nudimo uslugu CNC krivolinijskog rezanja navedenih materijala. Duborez i delimično graviranje su takođe mogući u svim navedenim materijalima.

Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: 020 664 104; 067 091 107

Send message to listing owner