Hipnoza Podgorica

5.0
  1. Home
  2. »
  3. Hipnoza Podgorica
Opis:

Ja sam Dijana Simić Cht. i hipnozu sam otkrila 2006 god kad sam i počela da je proučavam .
Završila sam Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia ( OHTC of Slovenia) i time stekla članstvo američkog saveza za hipnoterapiju National board of hypnosis Stručni naziv “ Board Certified Hypnotist” takođe sam diplomac silva internacional.inc

Već godinama pomažem ljudima da promijene živote na bolje na brz, lak i prirodan način. Ako osjećate da postoji nešto u vama što vas koči i ne dozvoljava da krenete naprijed i osjećate da je van vaše kontrole onda je sigurno da vam mogu pomoći. Možda ste došli ovdje jer ste isprobali druge vrste pomoći koji nažalost nisu dali rezultate. Hipnoterapija je metoda koja vam može pomoći da stupite u kontakt i efikasno komunicirate sa svojom podsviješću , dijelu uma odakle obično potiču problemi.

Mnogo ljudi živi svoje živote ispunjene trenucima punim straha, tuge, apatije, ljutnje, brige, bijesa, stresa i anksioznosti zarobljavajuću sebe u tim lancima. Hipnoterapija vam može pomoći da oslobodite sebe ovih okova i povratite kontrolu nad vašim mislima i sopstvenim životom.
Naša osjećanja, misli i uvjerenja stvaraju probleme koji nam ne dozvoljavaju da živimo život koji želimo. Pomoći ću vam da oslobodite potisnuta negativna osjećanja i emocije, da se oslobodite starih povreda i uklonite pogrešna uvjerenja i obrasce ponašanja koji vas drže daleko od zadovoljstva i uspjeha u vašem životu.

Koristim širok spektar tehnika za poboljšanje života i zadovoljna sam što mogu da kažem da sam uspješno pomogla mnogima a sada je vrijeme da pomognem i vama.

Zapitajte se samo:
Kako želite da se osjećate?
Kakav život želite?

Budimo u kontaktu
Hipnoza Podgorica
Telefon: 069865234
Email: dijanassimic@gmail.com

Djelatnost:
Contact Information
Telefon: 069865234

Send message to listing owner

Send message to moderator