Minuta do posla

5.00
  1. Home
  2. » Minuta do posla
Adresa:
Radoja Dakića bb, Nikšić
Opis:

Traženje posla nikada nije bilo jednostavnije!

Posebno ako imaš pravog mentora koji će ti pomoći da izgradiš vještine potrebne za pronalaženje poslovne prilike.

Minuta do posla ima zadatak da osnaži i podrži mlade ljude poput tebe u donošenju odgovornih, razumnih i dugoročno isplativih odluka u vezi sa njihovom karijerom i pomogne im da postanu prepoznatljivi u globalnom i dinamičnom svijetu današnjice.

Ako čitaš ovo, znači da si na dobrom putu da naučiš kako da priuštiš sebi karijeru kakvu zaslužuješ!

 

NAŠE USLUGE

Profesionalna izrada CV-a i propratnog pisma

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u regrutaciji i selekciji kadrova, mi znamo šta je ono što svaki poslodavac želi da vidi u tvom CV-u i zato ti nudimo mogućnost profesionalne izrade CV-a koji će privući pažnju i dovesti te do razgovora sa poslodavcem.

 

Izrada LinkedIn profila

Svakog dana, na stotine regrutera širom svijeta pretražuje LinkedIn, tražeći idealnog kandidata za svog klijenta. Tvoj cilj je, naravno, da pronađu tebe! Uz našu pomoć, tvoj LinkedIn profil će zablistati!

 

Intervju koučing

Uz našu profesionalnu podršku naučićeš kako da donosite dobre odluke vezane za tvoju karijeru i pripremiš se za razgovor za posao. Otkrićemo ti tajne disruptivne tehnike u procesu traženja posla, koja definitivno daje rezultate!

 

Selekcija i regrutacija za posao u inostranstvu

Agencijama i kompanijama u inostranstvu kojima je potrebna profesionalna podrška prilikom zapošljavanja kadrova pružamo usluge intervjuisanja, selekcije i regrutacije. To znači da možemo da te spojimo sa poslodavcima iz inostranstva!

 

Naši kandidati već rade u hotelima u Dubaiju, Dohi, Bahreinu, u McDonald's lancima brze hrane u Njemačkoj, restoranima i barovima na Malti, i svi oni nose samo lijepa iskustva! Budi i ti dio njih!

Instagram: @minutadoposla
Facebook: minutadoposla

Contact Information
Telefon: +382 68 388 342

Send message to listing owner