Offset štampa Podgorica Nikic Digital

5.00
  1. Home
  2. » Offset štampa Podgorica Nikic Digital
Adresa:
Ivana Crnojevića 107, Podgorica
Opis:

Vizitkarte
Memorandumi
Blokoska roba
Flajeri
Fascikle
Koverte
Kese papirne
Kalendari
Plakati i posteri
Ambalaža

VIZIT KARTE OFFSET

Vizit karte su osnovni vid komunikacije sa klijentima a najčešće je i prva prezentacija Vaše kompanije i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije.
Vizit karte se štampaju na standardnim papirima gramature do 300g, i na specijalnim vrstama papira kao što su sedefasti, papiri sa blagom teksturom i sl. Postoje mogućnosti plastifikacije, zlatotiska, blindruka, zaobljivanje uglova…

BLOKOVSKA ROBA OFFSET

Blokovsku robu ne čine samo formulari koji Vam pomažu da ispoštujete sve zakonske procedure, nego i dokumenti koji treba da posvedoče o zaključenju nekog posla.
Blokovska roba štampa se na NCR kopirajućem papiru ili na običnoj ofset hartiji.

FLAJERI OFFSET

Flajer se definiše kao papirni list koji prenosi i širi određenu poruku. U pitanju je štampana reklama u kojoj su naglašene određene prednosti koje nudite, a tiču se vaših proizvoda i usluga. Uglavnom najavljuju neki aktuelni događaj ili najavu, imaju ulogu oglašivača, a možete ih besplatno dijeliti na ulici, nekom događaju ili se jednostavno mogu uzeti s mjesta na kojem su ostavljeni.
Dizajn flajera je takođe bitan i treba da istakne prednosti vašeg proizvoda ili usluge u odnosu na konkurenciju npr: cijene, veličinu, brzinu isporuke, kvalitet…

FASCIKLE OFFSET

Standardna dimenzija sklopljene fascikle je 23 x 32 cm (tako da stane A4 papir). Za izradu se koristi tvrđi papir (kunstdruk 300g), a štampa može biti u punom koloru ili u jednoj boji na postojećoj facikli u boji (uštampavanje).
Fascikla može biti u jednom komadu, sklopljena, ili sa ljepljenim džepom. Ukoliko imate poseban zahtjev, moguće je uraditi i alat za štancovanje (isecanje) u željenom obliku.

KESE PAPIRNE OFFSET

Papirne kese raznih formata, štampane u punom koloru ili po želji

PLAKATI I POSTERI OFFSET

Postere u offset štampi izrađujemo različitih dimenzija a na papiru čija se uobičajena gramatura kreće od 90 do 135gr.

Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: 020 664 104; 067 091 107

Send message to listing owner