Perla – prirodni sapuni

5.00
  1. Home
  2. » Perla – prirodni sapuni
Adresa:
Boška Buhe 15, Podgorica, Montenegro, Podgorica 81000
Opis:

 

„Perla“ Podgorica je radionica gdje se izrađuju ručno rađeni prirodni sapuni, svijeće i kozmetički preparati.

Prvi proizvod naše radionice su „Perla“ sapuni koji su nastali kao rezultat potrebe za održavanjem higijene i njege kože na prirodnoj osnovi.

Međutim, ova pjenušava priča je započeta nekoliko godina prije samog osnivanja firme kada smo pravile sapune samo za svoje porodice i prijatelje. Nakon brojnih pozitivnih iskustava i uz nesebičnu podršku porodica odlučile smo da oduševljenje našim proizvodima podijelimo i sa vama.

Izradom kozmetike i sapuna na bazi bilja pridružujemo se rastućem zelenom pokretu u svijetu koji teži vratiti čovjeka prirodi, naučiti ga kako da prirodu poštuje i da iz nje koristi blagodeti koje mu ona nesebično pruža, a kojih se odrekao zasjenjen industrijskim marketingom.

 

„Perla“ ručno rađeni sapuni su napravljeni od visokog procenta biljnih i eteričnih ulja, začinskog i aromatičnog bilja.

Ne sadrže parabene, niti vještačke konzervanse.

Naši sapuni su napravljeni od visokog procenta biljnih i eteričnih ulja, začinskog i aromatičnog bilja. Sadrže saponifikovana biljna ulja, i to: maslinovo, kokosovo, palmino, ricinusovo i suncokretovo.

Zašto ručno rađeni sapuni?
Zato što je vrijeme da mijenjamo navike na bolje,
Zato što nam čuvaju kožu – prvu liniiju odbrane našeg imunološkog sistema na prirodan način, za razliku od deterdženata kojima smo svakodnevno izloženi,
Zato što je vrijeme da se zapitamo zašto koristimo proizvode čiju deklaraciju teško mogu razumjeti i stručnjaci iz domena hemije,
Zato što je sve veći broj koznih oboljenja čiji uzroci nijesu poznati,
I konačno zato što je vrijeme da naša koža prestane biti besplatno eksperimentalno polje za primjenu sintetičkih industrijskih proizvoda.
Zaključak izvucite sami!
Donesite odluku!

 

U ponudi Perla Podgorica su:

- Sapuni za masnu kožu
- Sapuni za suvu kožu
- Sapuni za normalnu kožu
- Sapuni za problematičnu kožu
- Sapuni za zrelu kožu

„Perlu“ sačinjavaju Nena Raičević, osnivač i tehnolog u procesu izrade i ekonomista Sneža Vidaković.
To je radionica ručno rađenih sapuna, svijeća i kozmetičkih preparata, a osnovana je u julu 2017.g. u Podgorici, Crna Gora uz podršku Unije poslodavaca kroz projekat Evropske Unije.
Prvi proizvod naše radionice su „Perla“ sapuni koji su nastali kao rezultat potrebe za održavanjem higijene i njege kože na prirodnoj osnovi.
Međutim, naša pjenušava priča je započeta par godina prije samog osnivanja firme kada smo pravile sapune samo za svoje porodice i prijatelje. Nakon brojnih pozitivnih iskustava i uz nesebičnu podršku porodica odlučile smo da oduševljenje našim proizvodima podijelimo i sa vama.
Nas dvije smo, prije svega, brižne majke i supruge, a zatim i strastveni rukotvorci, zagovornici zdravog načina života i obožavaoci prirode i bilja.
Članice smo Asocijacije poslovnih žena, a izradom kozmetike i sapuna na bazi bilja pridružujemo se rastućem zelenom pokretu u svijetu koji teži vratiti čovjeka prirodi, naučiti ga kako da prirodu poštuje i da iz nje koristi blagodeti koje mu ona nesebično pruža, a kojih se odrekao zasjenjen industrijskim marketingom.

Srdačno vas pozivamo da se pridružite porodici ljubitelja „Perlinih“ proizvoda.

Mislite na svoje zdravlje i izaberite prirodne sapune Perla. Vaša koža i cijelo tijelo će vam biti zahvalni.
Moguća je porudžbina prirodnih sapuna i ostalih naših proizvoda na teritoriji cijele Crne Gore.

Kontaktirajte nas, bilo da vam je lokacija Podgorica i Danilovgrad, primorje: Budva, Bar, Kotor, Herceg Novi, Tivat, Petrovac, Ulcinj ili se nalazite na sjeveru: Nikšić, Pljevlja, Žabljak, Berane, Plav, Rožaje, Gusinje, Andrijevica, Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i naši proizvodi će vrlo brzo biti kod vas i postati dio vaših dobrih navika.

 

Djelatnost:         
Contact Information
Telefon: 067 878 004; 067 285 461

Send message to listing owner