PP aparati Podgorica

5.00
  1. Home
  2. » PP aparati Podgorica
Adresa:
Podgorica
Opis:

PP aparati Podgorica. BEZBJEDNOST DOO Podgorica se bavi prodajom protivpožarnih aparata na teritoriji čitave Crne Gore.

 

Ako želite kvalitetan i pouzdan pp aparat sa kojim ćete biti sigurni prilikom gašenja požara onda ste na pravom mjestu.

PP aparati Podgorica
Distributeri smo provjerenih brendova kada su u pitanju protivpožarni aparati.
U ponudi imamo razne tipove PP aparata
PP aparati pod stalnim pritiskom
PP aparati CO2
PP aparati za specijalne namjene
Ampule za automatsko gašenje požara

PRODAJNI ASORTIMAN
Nudimo veoma široku paletu proizvoda iz oblasti zaštite od požara, zaštite, na radu, zaštite okoline, opreme za vatrogasce itd. Posebno treba naglasiti da u Crnoj Gori zastupamo velike renomirane proizvođače. Sve robe koje nudimo su isključivo porijeklo iz Evropske unije i nabavljamo ih direktno od proizvođača. Svi proizvodi robe posjeduju certifikate po Evropskim standardima.

Pored prodaje protivpožarnih aparata, hidrantskih ormara i opreme Bezbjednost d.o.o. posjeduje servisnu službu sa kvalitetnim kadrom i savremenom opremom za intervencije kako u Podgorici tako i na teritoriji cijele Crne Gore.

PP aparati Podgorica Crna gora

Vršimo isporuku i montažu na teritoriji čitave Crne Gore. Bez obzira da li je u pitanju Podgorica i Danilovgrad, jug i primorje: Cetinje, Tivat, Kotor, Herceg Novi, Budva, Petrovac, Bar, Ulcinj ili ste na sjeveru Crne Gore: Berane, Petnjica, Bijelo Polje, Mojkovac, Pljevlja, Žabljak, Nikšić, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje, Kolašin, obavezno nas pozovite i u kraćem razgovoru napravićemo prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Pozovite nas na telefon ili nam pišite na email: info.bezbjednost@gmail.com i dobićete odgovor u najkraćem roku. Stručan tim izaći će na kraju sa svim Vašim zahtjevima.

Djelatnost:      
Contact Information
Telefon: 069 215-305

Send message to listing owner