Časovničar H. Bidžan

5.00
  1. Home
  2. » Časovničar H. Bidžan
Adresa:
Pljevlja
Opis:

“Časovničar Bidžan” je jedna od rijetkih zanatsko-trgovinskih firmi u Crnoj gori sa tradicijom u bavljenju sajdžijskim zanatom preko 100 godina. Bavljenjem ovim poslom, već duži niz godina, izgradili smo temelj poslovanja koji počiva na poštovanju, ljubaznosti, poštenju i dobroj komunikaciji sa našim kupcima.

Prodaja satova Crna Gora

Poslujemo kao fizičko lice čiji je vlasnik Hasan Bidžan (časovničar). Zapravo, radi se o porodičnom biznisu u kojem kao zaposleni učestvuju isključivo članovi porodice (otac, majka i sin)

 

Naša firma bavi se opravkom i prodajom satova i rezervnih dijelova za satove.
Kada je riječ o opravci (usluge) tu se prije svega misli na čišćenje i opravku starih satova, zatim opravka zidnih satova- baterijskih (zamjena mehanizma), ručnih satova- baterijskih (zamjena: cirkona, stakala, krunica, štiftova, mehanizama, kaiševa, narukvica, dijelova od narukvice, baterija, dihtunga, skraćivanja metalnih narukvica).
Kada je riječ o prodaji, izdvajamo: prodaja štoperica, prodaja satova (prije svega Q&Q i Daniel Klein, Casio Edifice, Classic i G-shock).
Takođe, moguće je naći i casio modele budilnika kod nas. Kada su u pitanju rezervni dijelovi za satove, izdvajamo: prodaja narukvica/kaiševa – veliki broj boja i veličina, baterije- veliki broj brojeva, stakla-veliki broj stakala, štiftovi, punjači za baterije.

Contact Information
Telefon: +382 68 830 159

Send message to listing owner