ART BETON

5.00
  1. Home
  2. » ART BETON
Adresa:
Ul. Partizanski put-Mareza, Podgorica
Opis:

ART BETON CO D.O.O - Društvo za proizvodnju i inženjering - Gradjevinarstvo, promet robe i usluga, export i import

Proizvodi "ART BETON-a" izradjeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala, otporni na mraz, habanje i soli za odmrzavanje. Farbani su postojanim oksidnim bojama.Industrijske podove izložene jakoj intezivnoj eksploataciji kao što su stovarišta i skladišta kvalitetno riješavamo fer-beton podovima.

Primjeri uspješne primjene ovih podova su: Novi servis Alliance, garaže Univerziteta Mediteran, mega market Laković, Rivijera, izložbeni salon Citroen, Okov itd.

ART BETON takodje proizvodi dekorativni kamen. Namijenjen je za unutrasnje i spoljnje oblaganje privatnih i poslovnih objekata.

Bravarski pogon preduzeća ART BETON uspješno radi elemente od kovanog gvoždja: kapije (klizne i obične), ograde (unutrašnje i spoljašnje), stolove i stolice ...

ART BETON pločnici i štampani beton prepoznatljiv su dio gradskih trgova kao sto su Berane, Bijelo Polje,Budva, Podgorica...

Primjenjuju se i u izradi parkinga mnogih stambenih i poslovnih objekata: Unistan, Okov, Codra, Voli...

Odlična primjena u uredjenju prilaza, holova i dvorišta mnogih elitnih hotela i restorana kao što su: Belvi, Delta, Keto...

ART BETON porizvodi i ugradjuje:

Štampani beton

Fer beton

Art pločnici

Art štokovani

Art brik, dekorativni kamen, oblutak

Baštenski program

Art wall

 
 
 
 
 
 

Naši proizvodi nalaze široku primjenu kada je riječ o uredjenju kako javnih tako i privatnih površina.Našim pločama i štampanim betonom jednako kvalitetno i skladno se može urediti prilaz kući, poslovnom prostoru, najelitnijem hotelu...

Ovim putem zelimo da Vam predstavimo nas novi salon.

Art Antique je prva specijalizovana prodavnica za prodaju proizvoda od kovanog gvožđa u Crnoj Gori. Nalazi se u ulici Ilije Plamenca ( Zabjelo – zgrada u produžetku krivog mosta, preko puta Hemomonta).

U našem prodajnom salonu možete naći idealne elemente za uređenje domova, kancelarija ili poslovnih prostora, garniture u kombinaciji sa drvetom za uređenje konoba, restorana, dvorišta, bašte, ljetnjikovca. Lusteri, svijećnjaci, ruže, police, držači za vino, stolovi, stolice, klupe, setovi za kamin, komadni namještaj, kreveti, ograde, rešetke, kapije stepeniša…samo su dio asortimana koji možete pronaći u našem salonu. Možete kupiti pojedinačne detalje, povjeriti nam kompletno opremanje enterijera ili izradu ograda i kapija na terasama, stepeništima ili u dvorištu.

 

Pored proizvoda koje imamo u salonu i katalogu, možemo na osnovu Vaših crteža ili fotografija uraditi detalj,namještaj,kapiju ili ogradu koju Vi sami odaberete.

 

Art Antique dio je Art Beton porodice i naša ideja bila je da dekorativni kamen, stampani beton i kovano gvožđe jedno drugo dopunjuju čineći jedinstven i nezamjenljiv sklad.

 

Kao i do sada , Art Beton ce Vam graditi staze, a Art Antique ce za Vas stvarati umjetnost.

 

Posjetite nas i iskoristite popust od 20% na sve proizvode u prvoj nedjelji poslovanja.

Adresa & Kontakt

Izložbeni salon Podgorica - Ul. Partizanski put-Mareza -tel./fax: 020/281-145,281-157, mob.tel:069/012-609

Proizvodni pogon Danilovgrad - Lazine bb - tel:020/815-500

Proizvodni pogon Bijelo Polje - UL. Industrijski put bb - tel:050/478-404

ART BETON je od svog postojanja (1998 god.) dobio niz priznanja i nagrada za kvalitet poslovanja.
Uspješno poslovanja i kvalitet zasluga je svih radnika firme ART BETON na čelu sa Dankom Jevrićem dipl.ing.gradj koji je ujedno i dobitnik ngrade "Menadžer godine 2011" u gradjevinarstvu.

Pozovite nas i uvjerite se u našu poslovnost.
Naša najveća nagrada je zadovoljan kupac.

 
Lista Tag:   
Contact Information
Telefon: 020/281-145,281-157

Send message to listing owner