Restoran Nik Gold

5.00
  1. Home
  2. » Restoran Nik Gold
Adresa:
Slovenska Plaza b.b., Budva
Opis:

RESTORAN BUDVA | NIK GOLD BUDVA

Na savršeno pristupačnoj lokaciji, smješten uz jedno od najljepših i najprometnijih šetališta na primorju Crne Gore sa jedne strane i pješčane plaže sa druge, nalazi se Restoran Pivnica NIK Gold. Osnovan 2006. godine, predstavlja savršeno mjesto za Vaš specijalan dan, jutarnju kafu, uživanje u gurmanskim specijalitetima ili domaćoj ribljoj kuhinji - iz godine u godinu uspjevamo da aktiviramo sva vaša čula i pružimo nezaboravno iskustvo uživanja u hrani i ambijentu koji je jedinstven u Budvi. Gledajući na odnos cijene i kvaliteta, naš restoran je bez razmišljanja jedan od najboljih restorana u Budvi što dokazuju naši stalni gosti i, uskoro, naš 12. rođendan koji će obilježiti trajnost kvaliteta usluge i trud koji svakodnevno ulažemo da bi se Vi - naši gosti osjećali ugodno i posebno.

Inspirisani Crnogorskom tradicijom i Mediteranskim duhom, potrudili smo se da naš ambijent predstavlja kapiju u oazu čula ukusa i vizuelnog putovanja kroz našu istoriju isprepletanu modernim trendovima u kulinarstvu i dekoru. U restoranu se nalazi kolekcija starih muzičkih instrumenata kao i slika i fotografija stare Crne Gore. Naša bašta predstavlja živopisnu zelenu oazu, sastavljenu iz nekoliko cijelina, svaka sa posebnom pričom i neobičnom fontanom u centru, a sve to upotpunjeno pogledom na more i jedan od najljepših zalazaka sunca na našem primorju.

Ako govorimo o našoj kuhinji, onda se ,prije svega, možemo pohvaliti kvalitetom hrane. Isključivo se oslanjamo na domaće i organske proizvode. Naša vizija restorana nije samo uživanje u hrani i piću, već kompletan doživljaj i topla atmosfera koju njegujemo od samog početka, te tako svaki gost postaje dio naše uvjek rastuće porodice i uvijek je dobrodošao kod nas. U našem restoranu, takođe gostuju čuveni kuvari iz regiona, a profesor Milan Bukarica je naš redovan konsultant sa kojim organizujemo dane Crnogorske tradicionalne kuhinje.

Specifičnost našeg restorana je široka ponuda raznovrsnih jela, jer se podjednako možemo pohvaliti kvalitetom kako mesa tako i ribe koje se nabavlja isključivo iz dnevnog ulova lokalnih ribolovaca. U našem meniju možete naći najkvalitetnije domaće bifteke, razne vrste mesa, obrok salate, paste kao i već pomenutu kvalitetnu ribu i morske plodove. Pileća krilca su posebno jelo našeg restorana i svojevrstan specijalitet, kako kažu naši gosti, nigdje nisu kao kod nas, a potpis na kompletnu ponudu stavljaju naša domaća peciva, koja svakodnevno pripremamo.

Sa željom da i Vi koji ovo čitate postanete dio naše porodice, želimo Vam da uživate na našem sajtu, a zatim dođete kod nas i sami se uvjerite u naše kvalitete i osjetite dio atmosfere našeg restorana.

Welcome!

Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: +382(0)69 199 111;

Send message to listing owner