Restoran Nik Gold

5.00
  1. Home
  2. » Restoran Nik Gold
Adresa:
Slovenska Plaza b.b., Budva
Opis:

RESTORAN BUDVA | NIK GOLD BUDVA

Najbolje što vam se u kulinarskom smislu može dogoditi je da budete gost u Restoranu Nik Gold Budva ! Nadomak restorana Pivnica Nik Gold Budva, nalaze se najpoznatiji domaći i svjetski hotelski lanci hotel Aleksandar, Avala Resort&Villas, turističko naselje Slovenska plaža, Budva, hotel Blue Star, Astoria, Hotel Budva, Splendid, Mediteran i mnogi drugi.

Jedna stvar nikada se nije mogla zameriti – Crnogorci su izvrsni domaćini. Ovdje vas čekaju otvorena vrata, najbolje mesto za trpezom i najbolje što vaš domaćin može ponuditi… Najveći dragulj crnogorske kuhinje jesu upravo domaćini.Pivnica Nik Gold Budva, nalazi se u srcu budvanske rvijere na Slovenskoj plaži. Posjetite nas i iskusite vrhunac crnogorske domaće kuhunje i mediteranske gastronomije. Najbolje na budvanskoj rivijeri očekuje vas upravo ovdje, u restoranu Pivnica Nik Gold Budva.

Kažu da restorani pišu istoriju. Oni su svjedok i poprište, putovanje i odredišta. U njima se sastaje i rastaje, dogovaraju poslovi, veseli i tuguje. Kulturanašeg restorana u Budvi kao mjesta okupljanja, sa povodom ili bez njega, duboko je ukorenjena.Topla domaćinska atmosfera i ljubazno i predusretljivo osoblje, uvešće vas u neki drugi svijet u kome nema žurbe i meteža svakodnevice – svijet u kome je sve podređeno uživanju u ukusima.

Gotovo sve namirnice u Crnoj Gori su organske, a ukus Crnogorskih jela i specijaliteta je jedinstven. Restoran Pivnica Nik Gold Budva je jedinstveno mjesto na Crnogorskom primorju na kojem možete naći najraznovrsnije gastronomske specijalitete iz svih oblasti Crne Gore.
U primorskim krajevima Crne Gore se uobičajeno služi kvalitetna morska riba, pripremljena na različite načine - “na gradele”, kuvana, pržena ili kao “brodet” - jelo koje se pravi od više vrsta ribe, mediteranskog ukusa, sa dosta maslinovog ulja, začinskog lekovitog bilja i začina.

Najpoznatiji “brodet” se priprema od sardina, što je Bokeški specijalitet, posebno uz dodatak jela od kukuruznog brašna. Najomiljenije jelo u regionu Skadarskoj jezera je “krap” - šaran, pripremljen sa suvim šljivama, jabukama i dunjama. Takođe treba probati “krapa” sa prženim lukom ili jegulju “na orizu” - sa pirinčem, ili grilovanu jegulju. U restoranu Pivnica Nik Gold priprema se zdrava, lagana i izuzetno ukusna, sveže ulovljena riba i morski plodovi, uz dosta ekstra devičanskog maslinovog ulja.

Iz planinskih područja Crne Gore nam dolaze specijaliteti od najkvalitetnijeg mesa i mlečnih proizvoda. Obavezno treba probati jagnjetinu “ispod sača", raznovrsnu divljač, kao i grilovanu pastrmku i tradicionalna planinska jela, kao što su "kačamak" i "cicvara", koja izvanredno idu uz domaće kiselo mleko i pavlaku i spremaju se po narudžbi.

Rezervišite vaše mjesto na vrijeme. Uživajte sa porodicom ili prijateljima u čarima Crnogorske obale i budite naši gosti!

Vaš Restoran Nik Gold Budva.

Restoran Pivnica Nik Gold se nalazi na obali mora, u blizini plaze Kupacica u Budvi.

Spoj mediteranske i kontinentalne kuhinje uz ambijent kao iz bajke,ce na vas ostaviti nezaboravan utisak.

Iz bogate ponude hrane i pica izdvajamo pivo koje se toci na "metre" i izvrsna krilca na zaru.

Dobrodosli!

Restaurant Pivnica Nik gold is located on the seaside next to the beach Kupacica in Budva.
A blend of Mediterranean and continental cuisine with ambience like a fairytale will leave an unforgetable impression.

Our specialty are beer that is served by the "meter" and spicy chicken wings on grill.

Welcome!

Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: +382 (0)33 452 815; +382 (0)69 040 388, +382(0)69 199 111;

Send message to listing owner