SARAMI-TENDE D.O.O.

5.00
  1. Home
  2. » SARAMI-TENDE D.O.O.
Adresa:
Rozino b.b., Budva
Opis:

Nasi proizvodi

Ono sto firmu Tende-Sarami d.o.o izdvaja od drugih je prije svega kvalitet, profesionalan odnos i veliki izbor proizvoda.

Tende

Veoma veliki izbor razlicitih vrsta tendi.

Nas asortiman ukljucuje 40 razlicitih modela konstrukcija sa vise od 70 vrsta tkanina , sto u kombinaciji daje proizvod koji je u potpunosti prilagodjen najzahtevnijim uslovima klijenata.

Tende se izradjuju od najkvalitetnijih sistema uvezenih iz Italije, nudimo i sirok izbor materijala i dezena PARA“ Italija i SATTLER“ Austrija.

Kovana bravarija

Program kovane bravarije obuhvata izradu svih vrsta proizvoda od kovanog gvozdja. Kovane ograde, kapije sa daljinskim upravljanjem, ukrasne zastitne resetke, nastresnice, kovani namjestaj i galanterija, samo su neki od prizvoda izradjeni od rucno kovanih elemenata.

U mogucnosti smo izraditi bilo koji oblik, po Vasem crtezu.

Garazna vrata

Opsirnije Tende - Sarami ...
.

Parking sistemi

Rampe i parking sistemi

Rampe I parking sistemi su proizvod italijanske kompanije FAAC. Proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom. FAAC proizvodi su prisutni sirom sveta, a samo neke od referenci su:

Automatske rampe I barijere

Najvaznije karakteristike automatskih rampi su: duzine kraka do 7m, daljinsko podizanje i mogucnost integracije u sisteme kontrole pristupa.

Pored rampi u ponudi imamo i pokretne stubice.

Daljinsko upravljanje

Opsirnije Tende - Sarami ...
.

Aluminijumske ograde

Djelatnost:   
Contact Information
Telefon: +382 33 463 507 ; +382 69 015 545; 069 011 500
Website:

Send message to listing owner