Vanilla Candle Studio

5.00
  1. Home
  2. » Vanilla Candle Studio
Adresa:
Podgorica
Opis:

Vanilla Candle Studio je mladi crnogorski brend koji se bavi proizvodnjom i prodajom svijeća od isključivo prirodnih voskova i to nas čini jedinstvenim na našem tržištu.
U Crnoj Gori su najzastupljenije parafinske svijeće koje su vrlo štetne za naše zdravlje i okolinu. Parafin nastaje kao nus proizvod naftne industrije, miješa se sa raznim aditivima, pa parafinske svijeće emituju razne toksine i čađ koju udišemo.
Naše svijeće su napravljene od biljnog voska, koji nastaje hidrogenizacijom sojinog i palminog ulja. Ne koristimo aditive ni vještačke boje i na taj način podržavamo čistiju okolinu jer one ne zagađuju i ne oštećuju eko sistem. Takođe, naše svijeće ne izazivaju alergijske reakcije, biorazgradive su ( ukoliko se prospe, vosak se može ukloniti sa svih površina toplom vodom i sapunicom), a fitilji su napravljeni od pamuka i ne sadrže olovo.
Vanilla Candle Studio upotrebljava najkvalitetniji vosak koji se ručno izliva u čaše,a svijeće se prave u malim serijama da vi se kontrolisao njihov kvalitet.

U ponudi imamo:
- Personalizovane svijeće od palminog i sojinog voska;
- Svijeće za kafiće, hotele i restorane;
- Svijeće kao poklon zvanicama na proslavama;
- Svijeće kao poklon poslovnim partnerima;
- Svijeće za masažu;
-Svijeće protiv komaraca.

Jedan od najboljih načina za stvaranje ugodne i tople atmosfere su svijeće, bilo da se radi o kući,restoranu ili vjenčanju.
Personalizovana svijeća može biti idealan poklon za dragu osobu,a koliko je poznajete pokazaćete izborom mirisa.
U kafićima, restoranima i hotelima, svijeće su nešto što će itekako pozitivno uticati na ambijent, a pogodne su i za sakupljanje duvanskog dima u zatvorenim prostorima.

Svijeće za masažu su specijalno napravljene svijeće koje se zagrijevanjem pretvaraju u eterično ulje za masažu. Svijeća je 100%prirodna i ne sadrži sintetička ulja i parafin. Koža nakon tretmana je mirisna i svilenkasta. Svijeća za masažu je odličan izbor spa centara i salona za masažu ali se može koristiti i u kućnim uslovima.

Svijeće protiv komaraca su odlicne za bašte i terase u ljetnjim mjesecima. One sadrže ulje citronele koji je prirodni repelent komaraca i drugih insekata. Najbolji efekat se postuže ako se zapale na podu.

Svaka naša svijeća je napravljena sa puno ljubavi, a kupovinom naših proizvoda podržavate čistiju okolinu kao i razvoj malog preduzeća u Crnoj Gori.

Instagram: @vanillacandlestudio
Facebook: Vanilla Candle Studio

Send message to listing owner