ZONES

4.40
  1. Home
  2. » ZONES
Adresa:
Naselje Dahna 55, Podgorica
Opis:

Garažna vrata Podgorica. Distributer za Crnu Goru firme Hormann - Njemačka

 

Garažna vrata

Garažna segmentna vrata

Elegantna automatska segmentna vrata otvaraju se vertikalno naviše. Na taj način dobijate više mjesta unutar i ispred garaže - i plus imate kompletno slobodan prolaz. Segmentna vrata odgovaraju uvijek - bez obzira da li je Vaš otvor za garažu pravougaoni ili ukošen, sa segmentnim ili polukružnim svodom. I upravo zbog toga su veoma prikladna za naknadnu adaptaciju.

Kipujuća vrata Berry

Sve govori u korist kvaliteta: kvalitet i sigurnost, izgled i komfor i sofisticirana tehnika. U svakim Hörmann-ovim Berry vratima krije se iskustvo i više od 50 godina znanja u izradi garažnih vrata.
Pomoću raznovrsnih motiva i Vi ćete sigurno naći vrata po želji za Vašu kuću.

 

Garažna rolo vrata RollMatic

RollMatic garažna vrata kompanije Hörmann obezbeđuju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Kada se parkirate možete da se dovezete direktno ispred vrata, a pritom plafon garaže je takodje slobodan. RollMatic garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom Hörmann pogonskom tehnologijom.
Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole. Pokretanje i zaustavljanje RollMatic garažnih vrata odvija se bez buke i glatko, što štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već integrisani u upravljačko kućište.

 

Bočna segmentna vrata HST

Bočna segmentna vrata imaju više prednosti:

1. Više prostora ispod plafona garaže
Zahvaljujući bočnom otvaranju, plafon garaže može neograničeno da se iskoristi. Tu možete da držite npr. daske za surfovanje ili kanu. Zahvaljujući načinu njihove proizvodnje bočna segmentna vrata mogu da se koriste i kod teških uslova ugradnje kao što su kosi krovovi na garažama.

2. Brz ulazak u garažu
Kod novih bočnih segmentnih vrata serijski se isporučuje takozvana funkcija pješačkih vrata. To znači da bez obzira da li su vrata na ručni pogon ili su komforno opremljena motorom, možete da ih otvorite samo delimično da biste brže ušli u garažu. To je praktično i smanjuje vrijeme čekanja, kada npr. želite da izvezete bicikl iz garaže.

 

ZONES PODGORICA IMA JOS U PONUDI.

Motore
Kućna vrata
Industrijska vrata
Pretovarna tehnika
Vrata
Štokovi

 

Razlozi da odaberete Hörmann- Njemačka :

Sve komponente vrata i motora se u Hörmann-u samostalno razvijaju i proizvode. One su stopostotno međusobno usklađene i radi vaše bezbednosti testirane i sertifikovane u nezavisnim i priznatim institutima. Komponente se izrađuju prema sistemu za upravljanje kvalitetom DIN ISO 9001 u Nemačkoj i ispunjavaju sve zahteve iz evropskog standarda 13241-1. Osim toga naši visokokvalifikovani radnici rade intenzivno na novim proizvodima, stalnom razvoju i poboljšanju detalja. Tako nastaju patenti i jedinstvenost na tržištu.

 

Contact Information
Telefon: +382 78 108 528; +382 67-264-138; 067-340-005

Send message to listing owner